Algemene informatie

TV de Hout in Alkmaar is een echte buurtvereniging die in 2008 is opgericht. De kantine is gezellig en knus en Tennispark de Hout bestaat uit 9 gravelbanen die heerlijk beschut liggen door alle sfeervolle grote bomen die rondom staan. Op dit moment zijn 3 banen in gebruik door de TV de hout, de andere worden verhuurd door www.tennisparkdehout.nl

De meeste leden wonen in de directe omgeving van onze tennisbanen. Kinderen kunnen gemakkelijk lopend of op de fiets komen. Daarnaast ligt er een parkeerterrein voor de deur en zitten we op loopafstand van het centrum van Alkmaar.

De basis van onze vereniging ligt in het plezier in het uitdagende en leuke tennisspel. Het merendeel van de club is recreatief ingesteld met een gezonde dosis wedstrijdmentaliteit. Toch ontbreekt een hoog niveau in de competities niet.

 

Afhangen gaat tegenwoordig via de KNLTB clubapp, dus je weet altijd vooraf dat er plek is om te spelen. 

Parkbeheerder en trainer is Jorge Sanchez. Hij zorgt ervoor dat het park er netjes bij ligt en beheert de kantine. Dus altijd vers gezette koffie en geen bardiensten door leden op onze club. Hij beheert ook de sportshop op het park. Een racket laten bespannen of een nieuw gripje is zo eenvoudig geregeld.

Blackman (Fodé) heeft zijn eigen personal training bij ons op het park. Je kunt altijd binnenlopen voor een gratis proefles.

Blackman Personal Training Noord Holland