Doe mee aan de Zomer Challenge: 3 maanden onbeperkt tennissen met 2 clinics voor slechts 75 euro

29 juni 2024


Zomerstop, niet bij tennis? Doe mee aan de Zomer Challenge!  

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge!   De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden (juli, augustus en september) vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Daarnaast kan je onbeperkt deelnemen aan open toernooien en kan je deelnemen aan 2 tennisclinics van een  gediplomeerde tennisleraar. Kosten: € 75,- en je hoeft geen inschrijfgeld te betalen of verplicht achter de bar te staan.

- Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juli, augustus en september om vrij te kunnen tennissen wanneer het jou uitkomt.

- Je kunt kosteloos gebruik maken van een leenracket.

- 2 gratis tennisclinics op de zondagochtenden in de maanden juli, augustus en september.

- Deelnemen aan de activiteiten van de club deze maanden. Denk hierbij aan racketavonden (iedere vrijdagavond) en eigen dagtoernooien in juli en augustus.

- Je kunt deelnemen aan alle open tennistoernooien van de KNLTB.

- Het zomerchallenge lidmaatschap eindigt automatisch op 30 september. Dus geen zorgen over afmelden.

Doe je ook mee? Klik hier voor meer info of hier voor direct inschrijven en dan optie zomerchallenge op het inschrijfformulier

Voor meer informatie, neem contact op met Onno van Denzen 06-46417793 (een whatsapp berichtje mag ook) of stuur even een mailtje naar [email protected]

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen